Välj kartsajt: vandrarhem

Hemfjällsgården Vandrarhem och Bed and Breakfast

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Vandrarhemskartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Genuint och hemtrevligt, ett riktigt vintagevandrarhem i Sälen. Belägen intill riksväg 71, ett stenkast från Vasaloppsleden/ CykelVasan/ Vasaloppsveckan, Kläppen, Lindvallen och Västerdalälven. Vår fina fjällnatur finns inpå husknuten och här finner du stillhet och ro, med möjlighet till en aktiv semester. Du bor i självhushåll eller B&B med hembakat bröd såväl till frukostbuffén som till husmansmiddagen, som förbokas. Och slå en pling om du vill titta in på vår gårdsloppis.

Adress: Vörderås 225, Transtrand, 78067 Sälen
Tel: 0280-
Recensera detta vandrarhem...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta vandrarhem:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Värdinnan har väldigt svårt att bestämma sig om det ska vara ett vandrarhem eller något annat. Det skapar bara dålig stämning med alla lappar och påpekanden om allt man kan köpa till. Inte dåligt, men besynnerligt. Vi kommer inte bo här igen.

    2 0 2013-04-12 kl. 20:01
  • Betyg: 1Checkar just nu ut från detta vandrarhem … för första och absolut sista gången. Otroligt överdrivna priser, urusel service, medioker mat och möblerat utan någon stil och finess … noll (0) stjärnor i min bedömning!!

    2 3 2012-07-15 kl. 07:01