Välj kartsajt: vandrarhem

Lummelunda Vandrarhem & Stuguthyrning

4.3 i "vägt snittbetyg" (4)

Beläget bredvid Lummelundagrottan naturreservat och en strand. Lummelunda Vandrarhem och Stuguthyrning har en mängd olika rum och stugor och ett fullt utrustat gemensamt kök. Visby ligger 20 minuters bilresa bort. Stugorna egna badrum eller delade faciliteter. Alla har en matsal, en mikrovågsugn och kylskåp, och vissa även ett pentry. Rummen har gemensamma toaletter och duschar.

Adress: Lummelunda Nyhamn, 621 71 Nyhamn
Recensera detta vandrarhem...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta vandrarhem:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Vackert beläget. Bra stugor. Vi var ett större sällskap (en skolklass) och fick tillgång till kök för att kunna laga vår egen mat. Passade oss perfekt på vår cykelresa.

    0 0 2014-07-02 kl. 20:14
  • Betyg: 5Trevligt ställe med speciell ägare. Värt ett besök.

    0 0 2013-12-31 kl. 19:32
  • Betyg: 5Vi hyrde en stor stuga, väldigt rofyllt och en fantastisk utsikt över vattnet. Här var verkligen ett ställe att varva ner på och bara ta det lugnt. Det enda negativa som också var positivt var att det inte fanns någon täckning för mobilen eller 3G-nätet, men det gjorde inget.

    0 0 2010-07-02 kl. 07:23
  • Betyg: 5Med sitt läge precis intill havet är det här stället för lugn och ro.
    15 km norr om Visby, nära Lummelundagrottorna. Ett perfekt ställe för en ´getaway´.

    trådlöst Wlan finns tillgängligt också. Det gjorde toppen! Så vi kunde boka färjor och annat utan problem. Vandrahemsvärden håller god ordning och omgivningarna är av typisk, härlig gotlandsnatur. Själv tog jag en löptur längs med vattnet.Utsikten är vidunderlig. Du följer havets och vädrets skiftningar nära inpå. Jag kommer återvända hit flera gånger!
    Utsikt från verandan och matsalen Lummelunda Vandrarhem

    1 5 2009-07-19 kl. 11:57