Välj kartsajt: vandrarhem

Glottra Skola Vandrarhem

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Vandrarhemskartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Litet, personligt vandrarhem. Skolhus från 20-talet. Högt i tak. Vedeldad bergslagskamin. Gymnastiksalen är ett 6-bäddsrum. Slöjdsal ett 4-bäddsrum. Tältplatser. Grillplats. Kök för självhushåll. Stor matsal. Både gemensam toalett och charmiga restaurerade utedass. Dusch och badkar i vedeldad finsk bastu (separat byggnad). Enskilt lantligt läge längs med Glottra byväg, som lätt nås via riksväg 51. Badsjö på promenadavstånd (drygt 1 kilometer).

Adress: Glottra Skola 568, Glottra mellan Hjortkvarn och Pålsboda, riksväg 51, 69792 Pålsboda
Tel: 0727118727
Recensera detta vandrarhem...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta vandrarhem:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4När vi kommer dit möts vi av mysig sommaridyll, stora grönytor med blommande äppel och päronträd. Fårhagarna kantar uppfarten in till hussamlingen. Skolan är väldigt stor och rymlig, Fullt fungerande kök och jättestort allrum. Toaletten inne var under installation, men utedasset förgyllde bara sommaridyllen. Fräsht och charmigt.

    0 0 2012-08-18 kl. 06:12
  • Betyg: 5Närvarade vid bröllopsmiddag i Glottra skolas festsal. Väldigt fin lokal för detta ändamål med en prägel av 1920-tal. En alldeles utmärkt plats för en resa bakåt i tiden - blev särskilt imponerad av den gamla handvevade gramofonspelaren! Den lantliga miljön runt Glottra skola bidrar till en trevlig och avslappnad atmosfär. Enkelheten med vedeldad kamin och utedass tycker jag är en del av charmen. Ser fram emot ett återbesök när den nya bastun kommit i bruk.

    0 0 2012-08-18 kl. 01:12
  • Betyg: 4Supercharmig kåk som vi fick ha alldeles för oss själva då inga andra gästee var där. Lugnt och lantligt läge. Fantastiskt stort sovrum! Litet minus för att dusch saknas, men de höll tydligen på att bygga en bastu så höstens gäster får det lyxigare.Glottrasjön - fin liten strand och vackra promenadstigar Glottra skola när äppelträden blommar!

    0 0 2012-08-17 kl. 20:40