Välj kartsajt: vandrarhem

Ölands Skogsby Vandrarhem

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Vandrarhemskartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Knappa milen från brofästet ligger Vandrarhem Ölands Skogsby i en gammal gästgivaregård och är Sveriges äldsta vandrarhem. Här har alla gästerna eget wc på rummet och i vissa rum kan husdjuren få vara med. Nära till Ölands djurpark, bad och minigolf.

Adress: Skogsby 141, 38693 Färjestaden
Tel: 0485-38395
Recensera detta vandrarhem...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta vandrarhem:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Detta är ett charmigt vandrarhem med flera olika gamla byggnader. Trots de ålderstigna husen är vandrarhemmet så lyxigt att varje rum har egen toalett. Dusch finns i en separat byggnad, och kök finns det två stycken, ett av dessa i ett särskilt hus. Miljön, en trevlig värd och en utmärkt frukost fick oss att trivas utmärkt. Kan man övernatta som i Ölands Skogsby finns det ingen anledning att ta in på hotell. Jag drar dock av en stjärna då man fick gå ut för att ta sig till köket och till duschen. Det kan ju va ett problem för vissa.Vandrarhemmets huvudbyggnader. Fler hus finns dock

    0 0 2013-06-17 kl. 02:05
  • Betyg: 5mycket gemytligt o bra boende - god o tilltagen frukost -otroligt trevlig värdinna som gärna berättar historier om den gamla gästgivaregården.
    mycket väl värd att övernatta på

    0 0 2012-08-15 kl. 14:14