Välj kartsajt: vandrarhem

STF Snöå Bruk Hotell och Vandrarhem, Snöå Resort

3.4 i snittbetyg (6)

Snöå Bruk är beläget i genuin kulturmiljö i västra dalarna, cirka 4 kilometer från centrala Dala-Järna, Vansbro kommun. Här kan du njuta av underbar natur, mat och ett brett utbud av aktiviteter. I Elevhemmet bor Du i fräscha dubbelrum, bara att checka in, i Rättargården finner Du traditionellt vandrarhem. I området finner Du golfbana, skidstation, travbana och vandringsleder. Passa även på att ta en utflykt till närbelägna Siljansområdet.

Adress: Snöån 9, 78051 Dala-Järna
Tel: 0281-24080
Recensera detta vandrarhem...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta vandrarhem:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Kanonläge i vacker gammal bruksmiljö med en golfbana,skidstadion,motionsspår,badsjö,kanotuthyrning o bastubaduthyrning vid Storsjön alldeles bredvid.Forsande vatten,sagostig g.m.´trollskog´ för de minsta samt god mat å värdshuset bidrar till betyget.Bra övernattning/matställe för er som är på väg mot Sälenfjällen/Norge.Ligger vid riksväg 71.Kaffestua;Ryggåsstugan=sommartid.Otroligt naturskönt läge.Missa inte Pyramidbageriet i Hulån mellan Järna och Vansbro,mitt i en kurva,strax före järvägsövergång.

    0 0 2013-03-18 kl. 13:19
  • Betyg: 2Trevligt vandrarhem i sig självt, men dålig service av personalen, vi hade bokat frukost, men det glömde de bort, och orkade inte fixa det trots att vi ringde eftermiddagen innan och påminde. När vi sedan skulle betala la de på 100 kr på priset som de anger på hemsidan, sa att vi bokat ett speciellt rum som var extra dyrt. Det hade de dock inte informerat om när vi bokade per telefon. De olika priserna anges inte på hemsidan. Oseriöst sätt att hantera kunder, vi är inte direkt krävande gäster, men kommer nog inte att bo här igen.

    0 0 2013-02-23 kl. 09:15
  • Betyg: 4Underbart läge i bruksmiljö med gammal kvarn, och vacker liten fors från den idylliska, högre belägna sjön ett stenkast norrut. Härligt att ta ett dopp, besöka det lilla cafét och promenera den söta Trollstigen på somrarna (om man inte golfar ; ). Fin längdskidåkning vintertid. Underbar frukost i fin glasad matsal med utsikt över den oerhört vackra golfbanans början. Välj lyxigt boende i huvudbygganden eller mer spartanskt (men ändå rymligt och bekvämt) boende i annexet, med utsikt över stallgården respektive vattendraget med kvarnen. Nära till Pyramidbageriet i Dala Järna.

    0 0 2012-12-06 kl. 11:15
  • Betyg: 2Huvudbyggnad och miljö är fin. Det rum vi fick var okänsligt inrett med möbler mest instuvade. Det var en liten lägenhet som förvisso var stor med eget pentry och badrum men kylen var inte rengjord sen 60 talet.

    0 0 2012-04-29 kl. 21:55
  • Betyg: 4Fantastiskt värdshus och bekväma rum (i nya delen). Ligger strax intill Snöå golfklubb. Lämpligt för den som är på väg genom dalarna till t ex Sälen eller Norge, om man inte har ärende just till Dala-Järna.

    0 0 2010-07-16 kl. 10:23
  • Betyg: 4Enkelt, billigt, vackert, fridfullt. Nära till bra skidspår och värdshus.

    0 0 2009-02-26 kl. 22:13