Välj kartsajt: vandrarhem

STF Östersund, Ledkrysset Vandrarhem

3.2 i "vägt snittbetyg" (2)

På STF Östersund/Ledkrysset Vandrarhem finns boende som passar alla komfortkrav och plånböcker, från bädd i flerbäddsrum till enkel- eller dubbelrum med egen dusch och toalett. För barnfamiljer har vi rymliga och väldisponerade familjerum. Här finns sällskapsrum med lekhörna, tv-rum och en stor terrass i söderläge. Servering av frukost och middag, garageplatser, parkeringsplatser, hyra av linne samt minibutik.

Adress: Biblioteksgatan 25, 83141 Östersund
Tel: 063-103310
Recensera detta vandrarhem...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta vandrarhem:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Medelmåttigt vandrarhem i hjärtat av Östersund. Ganska gammalt och slitet i behov av uppfräschning. Helhetsintrycket var inte särskilt imponerande, vi hade förväntat oss något betydligt fräschare. Vandrarhemmet marknadsförs som ´enkelrum eller dubbelrum med EGEN dusch och toa´. Vi fick dock två små rum utan varken toa eller dusch. Rummen var dessutom långt ifrån varandra och det var lyhört. Efter klagomål fick vi dock byta ett av rummen. Enda plusset var närheten till stan och att SNÖ of Swedens outlet butik låg vägg i vägg. Vi kommer inte bo på detta ställe igen.

    0 0 2014-06-19 kl. 11:51
  • Betyg: 4Kanonfint vandrarhem med centralt läge. Har tidigare varit en gammal brandstation. Ligger knappt 5 min från turistbyrån och 5 min från Hemköp som har öppet till 22 alla dagar.

    0 0 2010-10-11 kl. 08:45