Välj kartsajt: vandrarhem

Orsa Grönklitt Vandrarhem

2.5 i "vägt snittbetyg" (3)

Det här hostellet ligger mitt i Grönklint, bredvid skidliften och endast 200 meter från Orsa Björnpark och Polarvärlden. Det här är ett enkelt men trevligt boende med delade duschar. Alla rum har dock egen toalett och även TV.

Adress: Orsa Grönklitt, 79490 Orsa
Tips - har du testat AirBnb? Här får du 360 kr i rabatt på din första bokning.
Recensera detta vandrarhem...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta vandrarhem:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1Läget är ju bra men annars svårt att rekommendera. Obefintlig städning av gemensamma utrymmen. Länge sedan någon torkade av luckor och väggar i köket där det är igengrott. Trasiga lamporna i trappan ner till duscharna trasiga hela vistelsen. Med rum mot backen är det mycket oljud från maskiner och dörrar som slås igen. Inte värt pengarna.

    0 0 2021-02-13 kl. 15:05
  • Betyg: 2Rätt nära till civilisationen och väldigt nära till Orsas Björnpark och skidbacken. Däremot är städningen ytterst dåligt och det var aningen ofräscht att gå in på rummet då det låg gamla russin under sängen. Dessutom slängdes mat för personer som bodde där en längre tid. Om den låg på fel hylla osv. Maten var dessutom ej dålig utan slängde utan för nuvarande motiverad anledning men det återstår ju att se vad dessa säger.

    0 0 2013-09-25 kl. 10:11
  • Betyg: 3fint vandrarhem, bra pris lagom långt till sevärdheter

    1 0 2012-11-17 kl. 06:09