Välj kartsajt: vandrarhem

2kronor Hostel Vasastan

3.7 i "vägt snittbetyg" (2)

Fem minuters gångväg från knutpunkten Odenplan ligger 2kronor Hostel Vasastan. Med närhet till det mesta erbjuds gästerna bland annat gratis wifi. Hotellet har 18 rum och ett gemensamt kök. I de omkringliggande kvarteren finns ett stort utbud av populära kaféer och restauranger. Natursköna Haga Parken med brunnsviken och Kronprinsessans residens ligger inom gångavstånd.

Adress: Surbrunnsgatan 44, 11348 Stockholm
Utforska fler hotell i Stockholm: Båtar  Vandrarhem  Lägenheter  Strand  Romantiskt  Spa  Budget  Lyx  Design  Med pool 
Recensera detta vandrarhem...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta vandrarhem:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Egentligen ett bra v.hem med trevlig atmosfär. Sovrum på markplan (ink. sovsal) och privata våning(ar) upp. Jag sov här några gånger i i en sovsal (bra draperier att stänga ute ljus med). Välstädat v.hem med många duschar (mest kuber). Välutrustat kök. Bagageutrymme. Sista gången på 2kr så hade jag oturen att dela rum med två orespektfulla typer som höll mig vaken på natten som om jag ej fanns, varav en av dem också hotade mig dagen efter medans hans patetiska Zlatan-vilja-vara kamrat bara kollade på. Ägarna kunde inte nås, trots lappen med nr.. Typerna fick bo kvar men byta rum till privat.

    1 2 2017-02-09 kl. 19:11
  • Betyg: 4Jätte bra och mysigt vandrarhem. Nära till det mesta.frukosten jätte bra, med mkt att välja på.. Negativa är att där var alldeles för varm i juli mån. Rummen hade ingen aircondition. När solen stekte utanför var det ännu varmare på rummet. Bodde i rum 205..

    0 0 2014-08-04 kl. 10:59