Välj kartsajt: vandrarhem

Wisby Trossen 4

3.9 i "vägt snittbetyg" (2)

I hjärtat av Visby på Mellangatan 58 erbjuder Wisby Trossen 4 ett centralt boende mitt i Visby, innanför ringmuren. I huset finns sju rum i varierande storlek och med utsikt i olika väderstreck. De gemensamma utrymmena är kök, tvättstuga, två badrum samt fyra duschar. Huset har ett perfekt läge; det ligger med entrén på Travegatan, granne med Visbys glasblåseri, uppför gatan ligger ruinen Drotten och strax bakom hittar man Stora torget med flera restauranger. Sedan finns den vackra botaniska trädgården på några minuters avstånd liksom Almedalen och hamnen där även Uppsala Universitet Campus Gotland (gamla Högskolan på Gotland) ligger. Med tanke på allergiker är huset rök- och djurfritt.

Adress: Mellangatan 58, 62156 Gotland
Recensera detta vandrarhem...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta vandrarhem:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Måste säga att detta vandrarhem förmodligen är det bästa jag och mina vänner har bott på! Bra läge, snyggt i rummet och städat samt fräscht! 5 av 5 stjärnor från mig. /VanessaKöket på Mitt i Visby Vandrarhem Högsta möjliga standard

    0 0 2013-02-28 kl. 19:22
  • Betyg: 4Fräscht och fint! Lugna människor när vi var där och det är verkligen mitt i Visby! Billigt är det också!rummet!

    0 0 2013-02-14 kl. 23:54