Välj kartsajt: vandrarhem

Visby Fängelse-Vandrarhem

2.1 i snittbetyg (14)

Ett vandrarhem i Visby.

Adress: Skeppsbron 1, 62157 Visby
Tel: 0498-206050
Recensera detta vandrarhem...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta vandrarhem:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Visby fängelse, ett vandrarhem med celler som rum, ger en häftig och lite rolig upplevelse. Läget är perfekt, nära till allt vilket gör det prisvärt. Det städades varje dag i allrum och på toaletter.
    Hundvänligt. Trevlig och artig ägare.
    Önskvärt skulle vara större kyl/frys då det blev lite trångt samt lite bättre madrasser. Rekommenderas varmt.

    0 2 2018-08-28 kl. 06:17
  • Betyg: 1Slitet och nergånget. Smutsiga duschar och toaletter (nerspydd toalett och hår och gamla rakhyvlar i duscharna). Skräpigt. Oengagerad personal. Kökspersonalen kör disk och färskvaror i samma vagn (stulen från Systembolaget). Högljudda och respektlösa ungdomar som festar och spelar hög musik till sena natten. Skräp, fimpar, ölflaskor och annat skräp i alla gångar och ytor. Otjänligt kök till de gäster som bor i stugorna på gården (smutsig disk, gammal rostig spis och annat. Såg en mus där inne.) Rostiga och trasiga utemöbler. Rekommenderar inte.

    4 1 2015-07-27 kl. 15:06
  • Betyg: 5Jag bodde där förra året på hösten och tyckte det var ascoolt! Samma cell som Pugh Rogefeldt suttit i, får ju faktiskt inte glömma att det varit ett fängelse.
    Avsikten med fängelset från början var ju att fångarna enligt Filadelfia metoden skulle sitta isolerade o begrunda sina synder:)
    Jag betalade när jag checkade ut, fick bra mottagande o kontakt med dirren som liknar John Cleese:)
    Var skönt på kvällen o bara stänga in sig o få vara för sig själv.
    Jag anser det var tak över huvudet o billigt!
    Med vänlig hälsning, Anna Rylin

    0 2 2015-04-10 kl. 13:30
  • Betyg: 1Uselt uppifrån och ner!! Smutsigt, slitet, toaletter och duschar så otroligt äckliga, sängarna obekväma, rummen (cellerna) luktar illa och det är genomgående ofräscht! Betalade 750kr för en natt här och 630kr för en natt på ´hotell villa borgen´ där vi hade egen toalett dusch, det var rent och fräscht, trevlig personal och frukost inkluderat. Även om du gillar vandrarhem; välj nåt annat för Visby fängelse är vidrigt!!!

    2 1 2014-08-05 kl. 20:44
  • Betyg: 3Vi bodde två nätter här. Det är rent och snyggt, gratis helt Ok standardfrukost, papptalllrikar förvisso men apelsinmarmelad (inget aprikos-tjafs) uppväger detta. Trevlig och alert personal men något påflugen ägare. Läget och originalitetsfaktorn ger tre stjärnor. Vi sov skönt i Ikea-våningssängen, glada åt ett rätt fräscht rum, inget ´sunk´ utan helt ok boende, i princip innanför murarna. Allt ekonomiskt funkade utmärkt. Vi är ju lite till åren och var oroliga för ungdomarnas ljudvolym . Faran besannades till en början men dom drog ner på stan vid 11- halvtolvtiden sov vi gott hela natten .

    1 2 2014-07-12 kl. 15:46
  • Betyg: 1Vi bokade ett rum för 6 personer under Almedalsveckan i god tid. Efter årsskiftet kom en faktura på mer än dubbelt så mycket som var specificerat på bokningen. Vi kontaktade vandrarhemmet och ägaren var fruktansvärt otrevlig och påstod att allt var i sin ordning, och att vi skulle betala det högre priset för att det var högsäsong trots att vi redan gjort en bokning och betalat en deposition. Visby Fängelse är en väldigt oseriös organisation med en ännu mer oseriös företagsledare. Jag har aldrig stött på något liknande.

    5 2 2014-02-03 kl. 19:50
  • Betyg: 1Sommaren 2011: Vi fick ett vanligt rum m. våningssängar, gick på bio och kom sedan tillbaka igen.Tog inte länge innan jag fattade att väggarna kryllade av blodfyllda vägglöss. Inget ovanligt på ett vandrarhem tänkte vi, men vi ringde kvällsjouren! Efter ett tag kom en väldigt berusad man fram till oss.Det var jour-gubben och han var otrevlig, skyllde på att vi hade dragit med oss lössen (han fick se dom) och började snacka engelska med oss!? Vi fick tillslut byta och dagen efter sa den dryga tjejen i recept. att anticimex varit i vårt gamla rum och att dom absolut inte hittade några löss!Lögn!

    2 0 2013-02-14 kl. 23:50
  • Betyg: 3Relativt enkelt vandrarhem med små rum. Närmast färjan!

    0 1 2012-12-21 kl. 08:02
  • Betyg: 5En underbar fängelse upplevelse allt finns här !! Atmosvär kärlek personal med hjärta och omtanke Foppa Forsberg ´ Colorado´ =)

    0 4 2012-02-24 kl. 21:22
  • Betyg: 1Det värsta jävla vandrarhem jag bott på dessutom hittar man vägglöss där, usch och fy!

    3 0 2011-09-04 kl. 17:26