Välj kartsajt: vandrarhem

Härnösands Vandrarhem

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Vandrarhemskartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Beskrivning saknas.

Adress: Volontärvägen, Härnösand
Tel: 0611-20385
Tips - har du testat AirBnb? Här får du 360 kr i rabatt på din första bokning.
Recensera detta vandrarhem...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta vandrarhem:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Trevlig och tillmötesgående personal. Billigt. Husdjur tillåtna. Gratis parkering. Fina omgivningar. Ett boende jag rekommenderar!

    0 0 2012-09-05 kl. 12:00
  • Betyg: 4Härnösands vandrarhem var mycket fräscht, fint och billigt (300 spänn natten för dubbelrum). Men av oförklarliga anledningar marknadsför man sig med det gamla trähuset på hemsidan. När vi kom fram och trodde vi skulle bo i det på utsidan mycket risiga huset var vi på väg att vända. Vandrarhemmet vi bodde i ligger vägg i vägg.

    0 0 2012-08-04 kl. 12:57
  • Betyg: 1Kan inte säga nåt om standarden eftersom vi aldrig övernattat där, men vi bokade rum där. När vi kom dit var det låst och vi kom inte in, på utsidan såg byggnaden förfallen och mycket sliten ut och det var skräp och bråte här och där. De svarade inte på telefonnumret som stod på dörren. Vi var där den tiden man skulle checka in. Har mailat dem och frågat vad som hände men fick inget svar. Skandalöst! Det var kväll och vi reste med våra två små barn. Vi hade tur som fick plats på annat vandrarhem i stället!

    0 0 2012-07-07 kl. 09:15