Välj kartsajt: vandrarhem

Kukkolaforsen Turist och Konferens

4.3 i snittbetyg (11)

15 kilometer norr om Haparanda, bredvid Kukkolaforsen kan du välja att övernatta här på campingen eller i stugor och få tillgång till gratis WiFi, bastu och restaurang med norrländsk mat. Alla stugor på Kukkolaforsen Turist och Konferens har pentry och utsikt över forsen.

Adress: Kukkolaforsen 184, 95391 Kukkola
Tel: 0922-31000
Recensera detta vandrarhem...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta vandrarhem:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Besökte Kukkolaforsen i somras, precis som jag gör varje sommar. Vilken utsikt från restaurangen! Maten är dessutom numera fantastisk sedan de nya ägarna tagit över! Tog en trerättersmeny med bara norrländska delikatesser. Supergott! Mycket trevlig personal som var måna om att vi hade det bra med en mycket trevlig och ödmjuk attityd.

    1 0 2013-02-07 kl. 13:11
  • Betyg: 5Ett av de finaste ställen jag varit på och minst ett besök varje sommar ingår i mina rutiner. Mycket bra stugor och rum. Forsen är bästa tänkbara inramning och kulturmiljön med bl a en gammal kvarn är värd att beskåda. På midsommarafton är det dans runt stången, och senare under sommaren står fisken i centrum när man firar med Sikfesten. Då kommer det många besökare till Kukkolaforsen och om man har tur stöter man på Svante som vet det mesta om hovfiske och gamla traditioner.

    2 0 2012-11-11 kl. 17:00