Välj kartsajt: vandrarhem

Rygerfjord Hotel & Hostel

3.3 i "vägt snittbetyg" (3)

Vi en av Södermalms finaste kajer ligger det här flytande boendet. Rygerfjord Hotel och Hostel erbjuder något så unikt som övernattning på vattnet i en av Stockholms vackraste och mest populära stadsdelar. Alla hytter har WiFi och spännande utsikt, men det bästa är nog ändå det centrala läget med nära till en uppsjö stadsaktiviteter.

Adress: Södermälarstrand, Kajplats 12-14, 118 25 Stockholm
Utforska fler hotell i Stockholm: Båtar  Vandrarhem  Lägenheter  Strand  Romantiskt  Spa  Budget  Lyx  Design  Med pool 
Recensera detta vandrarhem...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta vandrarhem:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Här har jag bott i Kaptenshytten. Fint och charmigt med stort badrum och egen balkong/utedäck; tacksamt för rökare.

  Bra ställe för romantik. Inga över 180cm sover så bra då sängen var kort men det var vi med.

  men tvn!!! Vi ville titta lite men tvn gick på samma kanal som vandrarhemmets tv så det byttes till porr frekvent; vilket vi tursamt tyckte var rätt lustigt. Det gick inte att klaga på detta heller; hostel rules och personalens verkade lite... partybenägna..? ;)

  Hostel framgick som rätt sunkigt; jag kan ha fel. Passar nog bara ungdomar. Kaptensrummet rek om ni skippar tvn :D

  0 0 2012-07-19 kl. 16:58
 • Betyg: 3Grymt läge, kul att bo på en båt. Rummet var litet men ändå fräscht, inget att klaga på!

  0 0 2012-04-17 kl. 20:03
 • Betyg: 3Övernattat mellan 1- ca 4 nätter, de gånger jag gjort det här. Första gången var det precis nyrenoverat på båten där receptionen och restaurangen var/är. Därför kunde tyvärr inte överbädden användas, så det blev att ligga skavfötters med min kvinnliga arbetskollega. Ett litet minus som drar ner mitt betyg. Hur som helst, så var servicen vi fick på båten ganska god den gången. Båtens läge gör att man har närhet till Gamla Stan, men inte heller långt till Slussens T-banestation. Gångavstånd även till flera uteställen, och också förstås till båtarna som går över till Gröna Lund.

  0 0 2012-04-15 kl. 13:43