Välj kartsajt: vandrarhem

Ånedin Hostel

3.7 i "vägt snittbetyg" (2)

Ånedin Hostel ligger på ett K-märkt skepp i närheten av Slussen, mellan Fotografiska museet och Birka Cruises. Vandrarhemmet ombord på M/S Birger Jarl är ett skepp med sex våningar, på däck 6 finns Skybar och däck 5 en öppen lounge med gratis wifi, där man kan ta det lugnt och njuta av den fantastiska utsikten över Gamla Stan och dom när liggande öarna. Det främre däcket har en frukostrestaurang och reception. Det finns 156 rum ombord på Ånedin. På utvalda dagar tar vandrarhemmet ut sina gäster till Stockholms skärgård.

Adress: Stadsgårdskajen 156, 11645 Stockholm
Tel: 08-68410130
Utforska fler hotell i Stockholm: Båtar  Vandrarhem  Lägenheter  Strand  Romantiskt  Spa  Budget  Lyx  Design  Med pool 
Recensera detta vandrarhem...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta vandrarhem:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Vill du bo centralt och billigt i Stockholm - och dessutom få en annorlunda upplevelse genom att du bor på en båt - så är det här något för dig! Utsikten över vattnet mot Gamla stan och Djurgården är den bästa du kan ha i Stockholm. Dessutom kan du sitta i Skybar och ta en drink när du beundrar utsikten.. Prisvärt!

    0 1 2016-01-27 kl. 07:26
  • Betyg: 4Mysig stil och ett fantastiskt läge! Nära till gamla stan, söder, Djurgården och Norrmalm - perfekt helt enkelt. Dock är det VÄLDIGT lyhört och hytter är i minsta laget men är man beredd att bo nära varandra är det med 250 kr/per/natt värdigt prisvärt

    0 0 2014-06-05 kl. 20:29