Välj kartsajt: vandrarhem

Grinda Stugby och Vandrarhem

3.0 i "vägt snittbetyg" (3)

Grinda Vandrarhem ligger i en barnvänlig sluttning ned mor sandstranden. Här gäller obligatorisk förbokning och receptionen håller öppet alla dagar mellan 10-16 under högsäsongen. Här bor gästerna i 2- eller 4-bäddsrum som alla har tvättställ. Priser från 200 kronor.

Adress: Södra Bryggan Grinda, 18599 Grinda
Recensera detta vandrarhem...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta vandrarhem:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Dålig ordning och bristfällig utrustning i köket och dåligt städat. Gemensamma utrymmen måste städas på kvällen eller morgonen, annars är det svårt att upprätthålla att man ska ta av sig skorna. Och var fanns städutrustningen till rummen? En liten disktrasa för bord, handfat och golv? Undrar också om det var fler än vi som var på väg att följa skyltningen mot ´Vandrarhem´ när man plötsligt måste svänga av mot ´Expedition´ om man vill undvika en extra promenad på 1,6 km. Och hyr man ut hela stället för bröllop så kanske man får rabattera priset för oss som inte längre får egen plats för maten.

    0 0 2016-08-04 kl. 21:38
  • Betyg: 2Fantastiskt fint läge. Rum och kök är okej. Dock väldigt dåligt städade. Framför allt rummen som hade dammråttor stora som verkliga råttor, hår i handfatet och tandkräm på hela spegeln. På gränsen till äckligt. Med det överpris man betalar för detta vandrarhem kan man inte rekommendera det. Hade annars kunnat vara en riktig pärla.

    1 0 2015-07-09 kl. 15:41
  • Betyg: 4Vi bodde i stogorna som ligger utspridda i skogen. Enkel standard (inget rinnande vatten utedass) men det är ju främst för skärgårdsupplevelsen man är på Grinda. Nedanför vandrarhemmet ligger en bastu (som man bokar) samt en härlig badbrygga med havsutsikt.

    2 1 2011-06-12 kl. 07:26