Välj kartsajt: vandrarhem

Kumla Vandrarhem

4.3 i "vägt snittbetyg" (3)

Kumla Vandrarhem ligger i Kvarntorps friluftsområde 18 kilometer från centrala Örebro I Kvarntorps friluftsområde 10 kilometer sydost om Kumla kan du uppleva mängder av aktiviteter och sevärdheter. Friluftsområdet i Kvarntorp är ett attraktivt område med omfattande växt- och djurliv. Här finns en 18-håls golfbana, över 26 kilometer vandringsleder i varierande natur, grillplatser, friluftsbadet Hästhagsbrottet samt fiskemöjligheter i de vattenfyllda dagbrotten. Området bär även på en spännande historia. Under skifferepoken (1940-1966) bröts skiffer i området och man utvann stora mängder olja, gas, ammoniak och svavel. Restavfallet tippades i en enorm askhög, som bildade Kvarntorpshögen. Kvarntorpshögen kan "bestigas" med bil eller till fots i trätrappan. Trappan är cirka 200 meter lång och består av 427 trappsteg, är ett perfekt träningsredskap som dessutom är helt gratis att använda. Kvarntorps friluftsområde, finns ett stort grönområde att lägga ut filten eller ställa upp solstolen på. Ett härligt område för hela familjen! Här får du bo i ett hus där det både finns rum med enkelsäng och dubbelsängar. Har totalt 30 bäddar som är fördelade på 15 rum. Som gäst kan du välja att ta med egna påslakanset eller hyra. Du väljer om du vill städa ditt rum själv vid avresa eller köpa den tjänsten. Du kan själv välja fritt vad som passar dig bäst! Tillgång till kök och kylskåp dygnet runt. Ett konferensrum är gratis att använda för gäster.

Adress: Gejrotsväg 2, Kvarntorp, 69275 Kumla
Tel: 0705127226
Tips - har du testat AirBnb? Här får du 350 kr i rabatt på din första bokning.
Recensera detta vandrarhem...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta vandrarhem:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 5Lungt, rent och fridfullt. Vacker natur för den frilufts intresserade eller om man har foto som hobby.
  Dom är måna om alla sina gäster.
  Tvättmöjligheter.
  Gratis mycket bra wi-fi.
  Finns en hästgård ett stenkast bort där man kan hyra en timme eller långritt på 5 tim samt häst och vagn. Handikappvänliga hästar.
  Nöjda gäster.

  0 0 2017-05-31 kl. 18:08
 • Betyg: 5Ett trevligt vandrarhem med trevlig personal. Nära till både Örebro ,Kumla och konst på hög, kunde också passa på att fiska lite i närheten

  1 0 2017-04-23 kl. 21:01
 • Betyg: 4Bekvämt boende Kumla Vandrarhem, Gratis Wi-Fi och parkering Tillgång till kök och kylskåp dygnet runt. Nära busshållplats och 28 gånger bussar till Kumla och Örebro. Kumla Vandrarhem Nu finns det ett konferensrum och är gratis att använda för våra gäster.

  2 0 2017-03-07 kl. 23:32