Välj kartsajt: vandrarhem

Sommarparadis på Landet

4.3 i "vägt snittbetyg" (2)

Välkommen till sommarparadiset "Snickerboa" Kom bort från den stressiga vardagen till Södermanlands unika natur- och djurliv. Här kan du koppla av och njuta av tillvaron. Röda trähus, ett naturskönt landskap, båt- och kanotturer, vandring på Sörmlandsleden, cykling, fiske, äventyr, älg, golf, ridning, simning, avkoppling, shopping och mycket mera. Stugan ligger i en återvändsgränd som leder direkt till badplatsen (2 minuters gångväg) vid sjön Yngaren. Du får tillgång till en barnvänlig strand med lekplats och grillmöjligheter. Sjön Yngaren är rik på fisk (fiskekort krävs). Snickerboa ligger bara 15 minuters bilväg från Skavsta flygplats. 20 minuter väster om Nyköping och ca 60 minuter bilväg till Stockholm. Naturskönt område med natrurreservat in på bara knuten, i omedelbar närhet av kycklingar, får, hästar. På en nästan 2000 m² stor inhägnad tomt ligger ägarbostaden "Bärsta Stugan" och uthyrningshuset "Snickerboa". Du har din egen parkeringsplats. Fastigheteterna är åtskilda av en häck mellan hyresgäst och hyresvärd. Här kan du koppla av, barnen har utrymme att leka i lekstugan och på tomten finns en extra sovstugan, där upp till 4 personer kan sova. Priset inkluderar el, vatten, sängkläder och handdukar. Det finns möjlighet att hyra båt, kanot och cyklar till en mindre kostnad? Fråga oss bara, vi hjälper dig!

Adress: Bärsta Skola Enstugan, 61197 Stigtomta
Tel: 073-0872610
Tips - har du testat AirBnb? Här får du 360 kr i rabatt på din första bokning.
Recensera detta vandrarhem...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta vandrarhem:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 5Ett underbart litet paradis att bara vara på! Med närheten till natur, storstad och flygplats har du allt du behöver.
  Av värden får du alltid det där lilla extra.
  Var här med familj eller varför inte du som vill vara i fred och tänka eller skriva??
  Jag med sambo njuter i fulla drag!
  /Elisabeth

  1 0 2018-01-17 kl. 14:03
 • Betyg: 5Detta boende är helt fantastiskt, tillbringade en vecka i somras med familjen. Närheten till bad och natur är underbart, samt att värdparet är så välkomnande och gästvänliga. Tillbringade även en natt nu i höstas då vi skulle vidare med flyg från Skavsta. Skönt att slippa bo på flygplatsen, då det bara tar 15 minuter att ta sig med bil till Skavsta./Lasse

  1 0 2018-01-17 kl. 07:57