Välj kartsajt: vandrarhem

STF Vadstena Vandrarhem, Valdemars Hus

3.1 i "vägt snittbetyg" (2)

På STF Vandrarhem Vadstena kan man njuta av både kultur och nöjen endast ett stenkast ifrån vandrarhemmet. Här finns handikappsanpassade rum och gratis bredband för gästerna. Nära till sport- och simhall, minigolf och bad.

Adress: Skänningegatan 20, 592 31 Vadstena
Tips - har du testat AirBnb? Här får du 360 kr i rabatt på din första bokning.
Recensera detta vandrarhem...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta vandrarhem:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Bott här i flera år, mest i Valdemars hus, där vi i år hyrde båda rummen för att få ha huset för oss själva, men döm om vår förvåning då byggjobbare inkvarterats i konferensrummet och som då delade vårt kök samt använde dusch och toa där bredvid och tydligen även bodde i stora huset samt hade husvagn, husbil och andra bilar på gården. Att dela med dessa hade vi inte väntat oss och inte fått information om och detta boende kostade i år alldeles för mycket då förhållandena var som ovan. Att dessutom få en ciderburk (med procent) urdrucken sista natten var bara motsatsen till ´grädde på moset´!

    0 0 2016-07-15 kl. 12:10
  • Betyg: 5Jag har bott på detta vandrarhem minst en vecka per år under drygt tio års tid fram till år 2001 och har alltid varit supernöjd med service, tillgänglighet, lyhördhet och standard. Att de nu har tillgänglighet till gratis bredband är ju också ett starkt plus. Perfekt för släktforskare att bo här, då det bara tar 10-15 minuter att gå bort till landsarkivet. Ett familjärt vandrarhem.

    2 3 2009-01-26 kl. 08:35