Välj kartsajt: vandrarhem

STF Lövånger Kyrkstad Vandrarhem och Camping, Café Lillstugan

4.0 i "vägt snittbetyg" (3)

På STF Vandrarhem Lövånger bor man i en egen stuga med pentry, dusch och WC. Under högsäsongen serveras frukost varje dag. Här bor gästerna i en fin kulturmiljö med anor från 1700-talet.

Adress: Kungsvägen 31, 930 10 Lövånger
Tips - har du testat AirBnb? Här får du 360 kr i rabatt på din första bokning.
Recensera detta vandrarhem...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta vandrarhem:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Underbart att få bo i en av dessa gamla kyrkstugor. Härlig kulturmiljö, fin gammal kyrka. Bra matsal med kanonfrukost och lunch, dessutom prisvärt, vill jag minnas.Boende i gamla kyrkstugor Gammal

    2 0 2012-11-22 kl. 21:02
  • Betyg: 5Lövånger Kyrkstad är vandrarhem, hotell- och konferensanläggning med anor från 1600- och 1700-talet. Här kan man övernatta i trevlig miljö på det sätt som passar plånboken. Hotell kostar en del, men då är komforten mycket bra. Om man väljer vandrarhem får man bo mysigt i en kyrkstuga. Det billigaste alternativet är camping- och tältplatsen, där priserna är mycket humana för barnfamiljer. Då ingår tillträde till en mycket bra servicestuga med kök, TV-rum (fast TV´n var borttagen eller stulen senaste gången jag var där), bastu och badtunna. En av de trevligaste anläggningarna vår familj besökt.

    2 0 2012-11-11 kl. 17:38