Välj kartsajt: vandrarhem

Höga Kustens Vandrarhem Skogsblomman

4.3 i snittbetyg (8)

Vandrarhemmet Skogsblomman har nära till naturen och utflyktsmål som Ulvön, mannaminne, Högbondensfyr och många små fiskelägen. Gästerna har gångavstånd till både bad och affär samt närhet till havsbad och golfbana. Öppet juli-augusti och priser från 125 kr.

Adress: Södervägen 27, Mjällom
Tel: 0613-21398
Tips - har du testat AirBnb? Här får du 360 kr i rabatt på din första bokning.
Recensera detta vandrarhem...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta vandrarhem:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 2Bli inte lurad att övernatta här. Hade det funnits andra lediga vandrarhem i närheten, hade vi åkt härifrån direkt. Yngre123 ljuger; det finns inga pooler, jacuzzi eller barnpool, och inga barer, restauranger eller kaféer i närheten. ”Shoppingcentret Handlarn” är en mindre ICA-affär. I närheten finns en äng där man parkerar sin bil. För frukosten ute kan man hitta några skraltiga gamla plaststolar att sitta på. Var är stranden? Att ett vandrarhem som ser ut så här kan få fyra och fem stjärnor måste bero på att det är ägarna själva eller någon närstående som skriver.

  2 2 2017-01-09 kl. 19:37
 • Betyg: 5Blev positivt överraskad av lugnet på detta vandrarhem eftersom det är precis det vi letar efter när vi semestrar. Att det var obemannat gjorde ingenting eftersom det fanns ett nummer att ringa om något skulle hända. Jag älskade retrostilen och att det gamla unika köket fått behålla sina skåp och lådor och jag hoppas att ni fortsätter att låta det vara så!
  Supermysigt och vi kommer garanterat att besöka er igen när vi har vägarna förbi!

  0 0 2015-06-26 kl. 11:36
 • Betyg: 5Efter att ha bott på många olika typer av Vandrarhem så blev jag positivt överraskad av Vandrarhemmet Skogsblomman. Lugnt och skönt med rymliga rum, precis det vi letade efter! Obemannat passar oss utmärkt och det fanns ett nummer att ringa om något skulle inträffa. Jag gillade retrostilen och speciellt att det gamla köket fått stå kvar med sina unika luckor och skåp förhöjde känslan av att åka tillbaka i tiden. Kort sagt, billigt, charmigt och lugnt boende!

  1 0 2015-06-26 kl. 10:56
 • Betyg: 2Obemannat och ganska sunkigt vandrarhem. Redan på tomten möts man av en massa skräp. Köket kändes ofräscht (och en kran var trasig) men rummen var ok. Det saknades dock saker som sänglampor. Även WiFi, som utlovats i SVIFs katalog, saknades. Skriver man att det finns bad och affär på gångavstånd får man även gärna lämna info om åt vilket håll dessa finns.

  0 0 2014-08-17 kl. 08:11
 • Betyg: 5Din uteplats har bord och stolar och är en bra plats för en frukost eller lunch.

  Uppvärmda pooler hela året
  På Skogsblomman har poolen jacuzzi med massagestrålar. Både denna pool och barnpoolen är uppvärmda året om.

  Nära till matställen, barer och kaféer
  Om du föredrar att äta ute någon kväll så har du mycket att välja på, ett flertal restauranger, kaféer och barer ligger mer eller mindre utanför porten till Skogsblomman. Shoppingcentret Handlarn hittar du några kvarter bort och stranden är på promenadavstånd.

  3 4 2014-05-31 kl. 07:01
 • Betyg: 4Vi hade några fina dagar på Skogsblomman i Juli-12.Lugn o ro i en mycket speciell atmosfär, som passade oss. Dit kommer vi säkert att återvända, kanske redan i sommar, 2013.Många fina utflyktsmål men främst den storslagna naturen.

  2 1 2013-01-13 kl. 16:40
 • Betyg: 5Jag vill varmt rekommendera detta! trevligt bemötatnde och akönt boende!

  MVH/
  Lennart

  2 0 2012-09-18 kl. 17:20
 • Betyg: 5I en mycket lugn och naturskön miljö. Nära till Mannaminne, Höga kusten bron, mfl utflyktsmål.Bra famjilje rum med egnga kokmöjligheter.
  Samt mycket trevlig personl.

  3 0 2011-08-26 kl. 15:24