Välj kartsajt: vandrarhem

Senaste aktiviteter på Vandrarhemskartan:

Visar:senaste recensionersenaste vandrarhem-bilder  

 • Betyg: 5Idag, kl 20:01, om Skaftö VandrarhemSå fint och mysigt vandrarhem mitt i Grundsund på Skaftö. Bra rum och goa sängar. Gemensamt kök med plats för många. Du kan även boka rum i andra hus på Skaftö.

  0 0 Från Vandrarhemskartan.se
 • Betyg: 4Idag, kl 04:39, om FulufjällsgårdenVi hyrde stuga på Fulufjällsgården som ligger ca 2 km från Naturum, som är en av entréerna upp på fjället. Stugan var mysig och utrustad med litet pentry med all nödvändig utrustning samt kallvatten i kranen.

  Vill man laga mer avancerade rätter finns kök och fint allrum inne på själva vandrarhemmet, där även toaletter, dusch och bastu finns tillgängligt.

  Överlag ett väldigt fint och fräscht vandrarhem/stugby med trevlig personal och bra service! Nära till fjället så rekommenderas till er som vill ut och vandra!

  0 0 Från Vandrarhemskartan.se
 • Betyg: 5I förrgår, kl 15:06, om Kristinebergs Vandrarhem MoraFräscht och hemtrevligt vandrarhem med mycket centralt läge. Stort och funktionellt självhushållningskök, bekväma rum med dusch och toalett, och mycket trevligt värdpar!

  0 0 Från Vandrarhemskartan.se
 • Betyg: 5I förrgår, kl 15:03, om Kristinebergs Vandrarhem MoraSköna sängar, tysta rum och mycket trevlig och serviceinriktad personal! Fräscha kök för egen matlagning också. Hit kommer jag gärna tillbaka! Ligger dessutom alldeles nära resecentrum = bra för den som inte är bilburen.

  0 0 Från Vandrarhemskartan.se
 • Betyg: 5I förrgår, kl 15:03, om Kristinebergs Vandrarhem MoraMycket trevliga ägare och nära till älven, Siljan och resecentrum. Rekommenderas!

  0 0 Från Vandrarhemskartan.se
 • Betyg: 42015-09-27, kl 17:15, om Ronneby Vandrarhem och HI HostelUnderbar miljö i den gamla brunnsparken, där alla de gamla byggnaderna står intakta. Vandrarhemmet ligger i en utav de gamla villorna som tillhör Ronneby brunn, Rydénska Sjukhemmet.
  Rummen o de allmänna utrymmen var fräscha. Frukosten god. Trevlig personal.

  0 0 Från Vandrarhemskartan.se
 • Betyg: 12015-09-24, kl 02:24, om Skanstulls VandrarhemSlarvig städning i köket.

  Dålig luft.

  De vet inte hur man anställer: Jag kunde höra den vulgära föreståndaren snacka skit om mig när jag var på toaletten; en av receptionisterna var vad vissa skulle kalla ´feminazi´, också elak i sättet; manliga städaren betedde sig falskt; den andra städaren och en av receptionisterna var inte riktigt kloka (när jag till slut sade ifrån mot en av dem så blev jag utslängd av machoägaren utan att ens höra min version... visar att de prioriterar personalen) och så var det en städare/receptionist desperat efter uppmärksamhet. Andra ägaren gillade att luras.

  0 0 Från Vandrarhemskartan.se
 • Betyg: 42015-09-19, kl 11:02, om Linnéplatsens Hotell & VandrarhemFint ställe, bra beläget vid härliga Linnégatan. Fräscht, snyggt och trivsamt. Väl värt den extra hundring det kanske kostar jämfört med billigare, sämre ställen i innerstan. Knepigt med parkering dock så det är bäst att vara billös.

  0 0 Från Vandrarhemskartan.se
 • Betyg: 32015-09-19, kl 10:19, om Bergabo Hotells VandrarhemsdelNormal vandrarhemsstandard med rejält, mycket välutrustat kök. Man bör veta att det är många trappsteg upp till vandrarhemsrummen och hiss saknas. Normal frukost men till dyrt pris.
  Gullig ort, väl värd ett besök.

  0 0 Från Vandrarhemskartan.se
 • Betyg: 12015-09-19, kl 10:13, om Hovenäsets VandrarhemVandrarhemmet hade några gäster och man tilldelades ett pyttelitet kyffe UTAN FÖNSTER som rum. Det var liksom byggt många små rum i ett stort. Nej tack för sånt! Att det fanns en stor tom del med vanliga vandrarhemsrum upptäckte vi inte förrän till avfärd.
  Stället sköttes via internet, ägaren fanns på annan ort. Man betalar i förväg och får en kod till ytterdörren. Ingen personal på plats alltså. Ingen bra upplevelse alls.

  0 0 Från Vandrarhemskartan.se